Weitech Ultrahangos Állat Riasztó Készülék 2022. Az áruház megoldást kínál mindenféle kártevőkkel kapcsolatos problémára: Ha észreveszi, hogy a megcélzott.

ULTRAHANGOS SZÚNYOGRIASZTÓ 50 M2 Elektromos riasztó készülék
ULTRAHANGOS SZÚNYOGRIASZTÓ 50 M2 Elektromos riasztó készülék from www.agrowebshop.hu

Weitech wk0052 elemes riasztó ajánlott: Alkalmas kutyák, macskák, kisállatok riasztására. Weitech ultrahangos rágcsáló riasztó a rágcsálók, nyestek által okozott károk ellen véd.

Macska, Nyest, Kutya, Róka, Vadak Elriasztására.

Weitech wk0052 elemes riasztó ajánlott: A készülék mozgásérzékelője mozgásra automatikusan aktiválódik és egy. A weitech wk 0052 típusú készülék beépített infravörös detektor segítségével észleli a betolakodó állat mozgását.

A Riasztó Működésbe Lép, Ha Egy Állat Belép Az Ir Érzékelő Hatókörébe, Amely Éjszaka Is Lát.

A riasztó környezetbarát módon tartja távol az állatokat max 60m2 területen. Magas frekvenciájú ultrahangot és vörös fényt bocsát ki, mely. Az idősebb állatoknak (mint az idősebb embereknek is) rosszabb lehet a hallása.

A Készülék Könnyen Rögzíthető A Falra, Oszlopra.

A készülék olyan magas frekvenciájú hangot hallat, mely kissé, vagy egy. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító led is. Wk0053 ultrahangos riasztó kutya, nyest, macska, róka, nyúl ellen.

Az Idősebb Állatoknak (Mint Az Idősebb Embereknek Is) Lehet Rosszabb A Hallása.

Ha észreveszi, hogy a megcélzott. 75 m2 területre napelemes 2 db nimh 1.2 v 800 mah újratölthető elemmel szerelve bal gomb: A készülék a hívatlan vendégeket magas frekvenciájú hangokkal és/vagy villanófénnyel űzi el.

A Weitech Wk 0051 Ultrahangos Kisállat Riasztó Készülék Egy Beépített Infravörös Detektor Segítségével Észleli A Betolakodó Állatot.

A berendezés bekapcsolásához nyomja meg a on / off gombot. Ha észreveszi, hogy a megcélzott állat nem reagál a. Macska, nyest, kutya, róka, vadak elriasztására.

Leave a Reply