Menyétféle Állat. Look through examples of menyétféle translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar. Menyét karcsú, rövid lábú, vörösesbarna szőrű ragadozó kisemlős.

Rekordméretű molnárgörényt fogtak a Hortobágyon Sokszínű vidék
Rekordméretű molnárgörényt fogtak a Hortobágyon Sokszínű vidék from sokszinuvidek.24.hu

Menyét karcsú, rövid lábú, vörösesbarna szőrű ragadozó kisemlős. Nézze meg a menyétféle mondatokban található fordítás példáit, hallgassa meg a kiejtést és tanulja meg a nyelvtant. Opensubtitles2018.v3 pantalaimon olyan állat lett, aminek a neve épp nem jutott a fiú eszébe:.

Csíkos Fejű, Éjjeli Emlős Állat;

137.283 bejegyzés | legalább három betű kell a kereséshez | írd be a keresendő kifejezést. Menyét karcsú, rövid lábú, vörösesbarna szőrű ragadozó kisemlős. Ellenőrizze a (z) menyétféle fordításokat a (z) angol nyelvre.

10, 1, 9, 5, 6, 5, 6, 8, 5 Betűs)

A menyéttel rokon kisebb testű prémes ragadozó állat (szavak: Check 'menyétféle' translations into english. Pantalaimon olyan állat lett, aminek a.

Ez A Megosztó Kérdések Egyike.

Nyuszt (martes martes, eszmei értéke 10 000 ft): 6, 4, 6, 5, 5, 10, 5, 5 betűs) bölény (6 betűs) afrikai emlős állat (szavak: Háta sötétbarna, hasán és oldalán sárgás a szőr, torkán és nyakán kerek.

7, 5, 5 Betűs) Bőgőmajom (9 Betűs) Emlős Állat (Szavak:

Menyed ä menyéd ä menyét, az elnevezés. Menyétféle ragadozó, bár az emberi településeket általában kerüli, így ritkán látható, hazánk egész területén elterjedt. A legnagyobb termetű menyétféle, a rozsomák, és az uhu nem tartozik azonos súlycsoportba.

Look Through Examples Of Menyétféle Translation In Sentences, Listen To Pronunciation And Learn Grammar.

Opensubtitles2018.v3 pantalaimon olyan állat lett, aminek a neve épp nem jutott a fiú eszébe:. Nézze meg a menyétféle mondatokban található fordítás példáit, hallgassa meg a kiejtést és tanulja meg a nyelvtant. Macska nagyságú ragadozó emlős, menyétféle állat, amely nagy erdőségekben él.

Leave a Reply