Gaviál Állat. A gangeszi gaviál (gavialis gangeticus) a hüllők (reptilia) osztályának a krokodilok (crocodilia) rendjébe és a gaviálfélék (gavialidae) családjába tartozó faj. Browse the use examples 'gaviál' in the great hungarian corpus.

A legveszélyeztetettebb állatfajok Haziallat Magazin
A legveszélyeztetettebb állatfajok Haziallat Magazin from www.haziallat.hu

Töltse le most ezt a(z) gharial vagy gavial halat eszik krokodil fotót! Bár az állat hossza megegyezik a. A glosbe sütiket használ a legjobb élmény biztosítása érdekében.

Bár Az Állat Hossza Megegyezik A.

Peržiūrėkite gaviál vertimo sakiniuose pavyzdžius, klausykite tarimo ir mokykitės gramatikos. Mint minden kvízkérdést az oldalon, ezt is szerzői jog védi. Vadvilág, hüllő, fauna, száj, állatok, gerinces, fogak, kígyó, crocodilia, amerikai aligátor, gaviál, nílusi krokodil.

Ha Ez Így Van, Akkor.

» az alábbi rovarok egyike a tojókampós egyenesszárnyúak alrendjébe, a másik kettő pedig a. Kevesebb, mint 200 szibériai tigris él. A szibériai tigris (panthera tigris altaica) minden tigris faj szerepel a veszélyeztetett állatok listáján, a legérintettebb viszont a szibériai tigris.

Állat, Vadvilág, Hüllő, Fauna, Bezár, Szem, Gerinces, Agamidae, Crocodilia, Amerikai Aligátor, Nílusi Krokodil, Velociraptor.

A gaviálok igazi őslényeknek számítanak. Check out the pronunciation, synonyms and grammar. A több szempontból is sajátos gangeszi gaviál ritka faj, nem valódi krokodilféle.

Bár Az Állat Hossza Megegyezik A.

A fogságban született majd szabadon engedett állatok sokban hozzájárultak az amuri leopárd. Gangeszi gaviál (gavialis gangeticus gm.). Tallózza tovább az istock jogdíjmentes stock képeket tartalmazó könyvtárait, ahonnan gangeszi gaviál tematikájú fotók.

Gaviál, Gavialis Gangeticus, Gavial, Halevő, Krokodil, Krokodilusféle, Gavialidae, Húsevő, Veszélyeztetett, Beszélgetés, India

Nézze meg a gaviál mondatokban található fordítás példáit, hallgassa meg a kiejtést és tanulja meg a nyelvtant. Iako je po dužini jednak estuarskom krokodilu, gavijal ne napada. Überprüfen sie die übersetzungen von 'gaviál' ins deutsch.

Leave a Reply