Eleség Állat Rendelés. Nálunk minden méretű és fajtájú. 1 717,50 ft / kg.

Csoki csótány / Orosz csótány, közepes, rendelés
Csoki csótány / Orosz csótány, közepes, rendelés from www.terraplaza.shop

2 382,50 ft / kg. Szett ár 4 290,00 ft. Egyénre szabott tanácsokkal, magas szintű szaktudással, a legújabb ismeretekkel és.

A Válogatásnak És A Kimagasló Takarmányozásnak Köszönhetően Csak Kiváló Kondícióval Rendelkező Élő Eleséget Rendelhetsz.

Zsirai miklós utca 2 vagy postázzuk a megbeszélt címre. Az ön állateledel és állatfelszerelés webáruháza. Zsirai miklós utca 2 vagy postázzuk a megbeszélt címre.

Normál Ár 4 470,00 Ft.

A csomagfeladást követően a friss. Folyamatosan elérhető nálam eleség és hobbi patik, az állatok fiatalok,tisztán lakásban tartottak egészségesek,kézszelídek! Tekintettel arra, hogy a futárszolgálatunk a.

1 717,50 Ft / Kg.

Kutyatáp, macskaeledel és kiegészítők széles választéka várja. Magas fehérjetertalma és szívóssága miatt kedvelt eleség állat a terrarisztikában. Minden gazdi figyelmébe ajánljuk, hogy az állatkával kapcsolatos bármilyen probléma eseten fordulj egzotikus állatok gyógyítására szakosodott orvoshoz!

Az Állati Doktorok Rendelőjében Kedvencük Biztos És Szakértő Kezekben Van.

A kereskedelemben kaphato egyik legmagasabb minőségű táppal. Eleségállatok postázása a hidegben, olvasd el mit kell tenned!! Szett ár 4 290,00 ft.

Élő Állat, Eleség, Felszerelések Csak Rendelésre!

Több mint ezer állatorvosi rendelő. Kérjük a téli hidegekben kérje csomagját eleségállat rendelése esetén postán maradóra. Élő állat, eleség, felszerelések csak rendelésre!

Leave a Reply