Egy Állat Tekintetében Tükröződik A Világ. Ez is egy jó rendszer; A világ legokosabb állatai, akik az embereken is túltesznek:

Az idei év legszebb természetfotói kultúra.hu
Az idei év legszebb természetfotói kultúra.hu from kultura.hu

( 10) bár a listán szereplő állatfajok közül sokat már a kihalás veszélye fenyeget, nem árt tudni, hogy mire számíthatunk, ha egy egzotikus nyaralás. Walesi tudósok izland partjainál nemrégiben egy olyan kagylót találtak, amely a vizsgálataik szerint több mint négyszáz évet élt. Nos, a capybara olyan állat, amely a rágcsálók királyságának része, mivel a világ legnagyobb rágcsálója.

Nos, A Capybara Olyan Állat, Amely A Rágcsálók Királyságának Része, Mivel A Világ Legnagyobb Rágcsálója.

Eddig 3182 alkalommal nézték meg. Ez is egy jó rendszer; A nektármadárféléknek hosszú, vékony, lefelé görbülő csőrük.

Elég Csak Egy Kicsit Olvasgatni Arról, Melyik Állat Hogyan Él, Vadászik Vagy.

A leghangosabb emlős kategória nyertese ismét a kék bálna, 155 és 188 decibeles hangtartományban képesek beszélgetni. A világ 25 legveszélyesebb állata. És hogy mi miért nem halljuk.

A Promiszkuitás Összezavarja A Hímeket, Amire Szükség Is Van, Mert Más Rendszerekben, Ahol Nyilvánvalóak Az Apasági Viszonyok, Sok A Hímek Által Elkövetett.

Megtalálták a föld leghosszabb életű állatát az elhalt állatok kormeghatározása fogazatukon kívül csontjaik alapján is történhet. Felismered, milyen állat látható a képen?. A világ leghangosabb állata egy mindössze 2 centis garnélarák:

A Tengerek Sötét Mélyétől A Madagaszkári Fák Koronájáig, Ez A 15 Furcsa Állat Fölöttébb Különleges Látványt Nyújt.

Afrikában, mint a többi földrészen itt is élnek madarak.a kontinens madarai közé tartozik a világ legnagyobb madara, a strucc is. A new york times jelentése szerint a sertések meg tudják találni azt a táplálékot, amelyet csak egy tükörből. Mi azonban tudjuk, az egész világ minden fájdalma benne van ennek a kutyának a lényében.

8 Érdekesség Az Állatvilágból, Ami Sokakat Meglep.

A homoszexualitást sokáig az emberi faj sajátjának gondolta mind a tudományos, mind a társadalmi közvélemény. Vízben élő állatok, kopoltyúval lélegeznek. Egyes fajaik szárazföldön is megélnek.

Leave a Reply