Csabai Állat Menhely 2022. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. 2,423 likes · 4 talking about this.

Ismét jótékonykodtak a csabai bálozók galériával
Ismét jótékonykodtak a csabai bálozók galériával from behir.hu

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Segíthetsz sokféleképpen, örökbefogadással, adományozással, a menhelyi munkálatokban, sétáltaással és még sok ezer. Az állatok világnapja alkalmából a kecskeméti vadaskert és a menhely alapítvány egész napos programot szervez 2010.

Nem Adunk Kutyát Örökös Kennelben Tartásra.

Ők alapítványunknál, oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva, egészségesen várják szerető gazdáikat. S.o.s maglódi cicók gazdit keresnek fajta: Segíthetsz sokféleképpen, örökbefogadással, adományozással, a menhelyi munkálatokban, sétáltaással és még sok ezer.

Ivartalanítási Akció Az Állatok Szaporításának Megfékezéséért!.

Ideiglenesen bezár a csabai állatmenhely. 3 hónap a programba került: Az állatok világnapja alkalmából a kecskeméti vadaskert és a menhely alapítvány egész napos programot szervez 2010.

A Kóbor Állatok Számának Csökkentését Felelős Állattartással, És Az Állatok Ivartalanításával Érhetjük El.

A menhely ugyanis egy olyan intézmény, melynek célja és küldetése, hogy segítsen a rászoruló dorombosokon. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. 2,423 likes · 4 talking about this.

A Menhely Munkatársainak Nagy Része Koronavírussal Fertőződött, Ezért Nem Tudnak Sem Örökbefogadókat, Sem Önkénteseket.

Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül! Olyan menhely létrehozása, ami az állatokért, az állatoknak létesül, tekintettel arra, hogy sok állat egész életét ott fogja leélni. 172 likes · 18 were here.

Nem Adunk Kutyát Láncon Tartásra.

Istápolja, befogadja, meggyógyítsa őket, majd gazdához juttassa a rehabilitált. Csabai állatvédők gyepmesteri telep és kutyamenhely. Agár fajtamentés ajkai civil állatvédők alapítvány az idős és sérült állatokért alex állatvédő egyesület állatbarát alapítvány állatotthona állat és ember.

Leave a Reply