Budapest Állat Menhely Kutya. Állatmenhelyünkön sok kutyus él, akik szeretnének mielőbb kedves, szerető, gondoskodó gazdira találni. Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül!

Tegyél jót egy menhelyi kutyával dobjatok össze neki egy házra valót
Tegyél jót egy menhelyi kutyával dobjatok össze neki egy házra valót from 24.hu

Mára több, mint 10 000 kutyának és macskának. Legfőbb feladatunk a menhely fenntartása és működtetése. A térképes kereső segítségével kiválaszthatod a közeledben lévő kutyamenhelyt.

A Tanya Eredetileg Egy Bentlakásos Kutyakiképző.

Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül! Állatmenhelyünkön sok kutyus él, akik szeretnének mielőbb kedves, szerető, gondoskodó gazdira találni. Októbere óta működteti a tappancstanya nevű állatmenhelyét, amely az első 9 évben csak kutyamenhelyként funkcionált.

Környékéről Kerülnek Be Talált Kutyák!.

A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. A duhajdombi állatotthon által működtetett menhely, ahol üröm, solymár, pilisborosjenő, pilisszántó térségben befogott vagy elkobzott kutyák vannak. Nem mindig látod, mi az, ami egy kutya szívében rejlik, de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes. carol bigley.

Ha Átnézed A Gazdira Váró Kutyáink Képtárát, Biztosan.

Legfőbb feladatunk a menhely fenntartása és működtetése. A térképes kereső segítségével kiválaszthatod a közeledben lévő kutyamenhelyt. Ha teheted, fogadj örökbe egy kutyát!

Az Állatmenhely Olyan Hely, Ahol Elhagyott, Elveszett, Illetve Kóbor Állatokat Gyűjtenek, Többnyire Kutyákat És Macskákat.

Kerületi állatmenhelyek listája (címek, információk, térképes megjelenítés) küldjön be hibajavítást vagy új szolgáltatást. Ők alapítványunknál, oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva, egészségesen várják szerető gazdáikat. Az első látogatáskor nem szükséges már kiszemelt kutya végett érkezni, mi nagyon szívesen segítünk önnek négylábú barátja megtalálásában.

Kerületi Herosz Menhelyen Több Mint 60 Kutya, Rengeteg Macska, Rágcsáló, Hüllő És Tollas Vár Gazdára!

Állandó teltházzal kutyák és macskák tucatjai találnak ideiglenes menedéket. Hanem egy elkötelezett állatbarát, korszerű intézmény. Mára több, mint 10 000 kutyának és macskának.

Leave a Reply