Állat Örökbefogadási Szerződés. Ha ez nem történik meg akkor az örökbefogadási szerződés alapján visszahozzuk a kutyát a befogadótól! Az örökbefogadási adomány egy általunk meghatározott minimális összeg, mely csekély részben.

Herosz Fejér Megyei Szervezete Állatotthon Állatmenhely Székesfehérvár
Herosz Fejér Megyei Szervezete Állatotthon Állatmenhely Székesfehérvár from www.kozelben.hu

Jöhet az örökbefogadási szerződés aláírása, majd az állat új otthonába történő szállítása. Ha ez nem történik meg akkor az örökbefogadási szerződés alapján visszahozzuk a kutyát a befogadótól! Betartom az állat egészségéhez és biztonságához előírt feltételeket.

Amennyiben A Kutyát/Macskát Másra Szeretné Átruházni (Akár Ingyenesen, Akár Ellenszolgáltatás Fejében), Azt Kizárólag Az Örökbeadóval Történő Közös Megegyezés Alapján Teheti.

Az adásvételi szerződés az állati minta (kutya, macska, tehén) leggyakrabban értékesített állatok, mint a ló, szarvasmarha, kutya, macska, kiskutyák, kiscicák. Az örökbefogadási adomány egy általunk meghatározott minimális összeg, mely csekély részben. Ha ez nem történik meg akkor az örökbefogadási szerződés alapján visszahozzuk a kutyát a befogadótól!

A Szerződés Aláírásával Az Örökbefogadó Kötelezettséget Vállal Arra, Hogy A Macskáról A Felelős Állattartás Szabályainak.

Az örökbefogadási szerződés vagy nyilatkozat. Törvénytelenséget tapasztal, úgy az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. Az örökbeadóra nézve kötelező érvénnyel elfogadom az örökbeadási szerződést.

Ezért, Minden Örökbe Adott Állat Gazdájának (Aki Közvetlenül Alapítványunktól Fogad Örökbe Állatot) Az Alábbi Örökbefogadási Szerződést Szükséges Elfogadnia:

Az örökbefogadási szerződés aláírása mind az örökbefogadó, mind az állatotthon részéről, melyben az örökbefogadó írásban nyilatkozik arról, hogy harmadik személynek a kutyát nem. Őt cserben nem hagyom ,soha nem bántalmazom. Mentettkéink kizárólag csak örökbefogadási szerződéssel kerülhetnek gazdihoz.

Amennyiben Csak Lakásban Kívánja Tartani A Cicát, Örökbefogadó Vállalja, Hogy A Szerződés Aláírásától Számított Maximum 2 Héten Belül, Megfelelő Erősségű, Kifejezetten Erre A Célra.

Amennyiben az örökbefogadó ragaszkodik ahhoz, hogy az állat ivartalaníttatását maga bonyolítsa le, azt saját állatorvosánál intézze, úgy természetesen erre is lehetőség nyílik, azonban ez. 1024 budapest, keleti károly utca. Elolvastam, megértettem és magamra ill.

Az Örökbefogadási Megállapodást Csak Nagykorú Személy Írhatja Alá.

Zása miatt az állatok kiemelt szerephez jutnak az emberek életében. Örökbefogadási megállapodás mely létrejött egyrészről a fővárosi önkormányzati rendészeti igazgatóság állategészségügyi szolgálata (1097 budapest, illatos. A kutyatartás egyenes út lehet egy.

Leave a Reply