+14 Állat Itató Tartály. Szarvasmarha itatásához, anyaga:rozsdamentes acél, térfogat:1. Az állat testének nagy mennyiségű vízre van szüksége a tejtermeléshez.

Víztartály 30,000 liter ! Esővíz , itató víz , híg trágya tartály föld
Víztartály 30,000 liter ! Esővíz , itató víz , híg trágya tartály föld from www.agroinform.hu

A tehenek és szarvasmarhák szája érzékeny, és könnyen zavarja őket a szennyeződés, ezért van. Praktikus felszerelés a séták, kirándulások során. Az állat testének nagy mennyiségű vízre van szüksége a tejtermeléshez.

Az Állat Testének Nagy Mennyiségű Vízre Van Szüksége A Tejtermeléshez.

Hordozható itató palack, jutalomfalat tartóval. Átlagosan 1 liter termék előállításához körülbelül 3 liter folyadékot kell elfogyasztani. A tehenek és szarvasmarhák szája érzékeny, és könnyen zavarja őket a szennyeződés, ezért van.

Legelőre Keresne Itatót A Lova Számára?

Azonban az önitatónak és a klasszikus ivótálnak is megvannak a maguk előnyei. Ló tartási eszközök és itatók a farm24.hu állattartó áruház kínálatában. Trixie kutya itató 500 ml túrista itató.

Az Itató Csobogó, Tiszta Vize Ivásra Ösztönzi A Macskát, S Ráadásul Ez A Víz Tiszta, Nincs Benne Por, Szőrszálak, Szúnyogok, Stb.

Etetőtálnak szinte bármelyik kisállatoknak megfelelő méretű tál jó. A nagy melegben mindenkinek megnő a vízigénye 💦 ha kutyusod megszomjazik a nagy. Praktikus itató nyulaknak és rágcsálóknak különböző méretekben.

Friss Vizet Vihet Magával Kedvencének, És Könnyedén Megitathatja, Ha.

Itt is azt a függetlenséget és szabadságot megadva, amit a. Fűthető nyílt vizű itató profi sh30. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl.

Kínálatunkban Megtalálhatja Szinte Az Összes Itatótípust Baromfi, Borjú, Sertés, Ló, Tehén És Rágcsáló Számára.

Igen népszerű nyúl itató az úgynevezett golyós önitató, hiszen sok szempontból megkönnyíti a gazdik dolgát. Műanyag itató 4 l garden. Az állat belelógatja a száját az ivómedencébe, amelyet a nyelv nyomására friss vízzel tölt fel.

Leave a Reply