Állat Börze 2022. 06 30 270 9711 suhaj. A börze megálmodásakor szerettük volna újjáéleszteni a környék századeleji pezsgését, a párizsi, bécsi, budapesti grand cafék hangulatát.

Újra Monori Kisállatbörze Agroinform.hu
Újra Monori Kisállatbörze Agroinform.hu from www.agroinform.hu

Nagyon kellemes és szép környezetet ad a lovarda területe a börzének. Nincs szükség sem védettségi igazolványra, sem maszkra a látogatáshoz! A salgótarjáni vásárcsarnok és piac területén rendezik meg havonta egy.

A Börze Területére Belépni A Hatályos Járványügyi Szabályok Betartásával Szabad.

Egzotikus állatok és szolgáltatások kategória hirdetései, látogatók általi díjmentes egzotikus állatok és szolgáltatások hirdetése hozzáadásának lehetőségével egzotikus állatok és. Csak egyetlen helyen javasoljuk a maszkviselést: A hónap harmadik csütörtökén lesz.

A Börze Megálmodásakor Szerettük Volna Újjáéleszteni A Környék Századeleji Pezsgését, A Párizsi, Bécsi, Budapesti Grand Cafék Hangulatát.

Szívesen várunk bárkit, aki szereti, tartja, kedveli a kisállatokat, aki érdeklődik irántuk! Eladó kutyák, macskák, lovak, kisállat és haszonállat, ingyenes hirdetés | állatapró Nincs szükség sem védettségi igazolványra, sem maszkra a látogatáshoz!

Egy Olyan Teret Terveztünk, Ahol A Hét Mindennapján,.

Az állatorvostudományi egyetem kezdeményezésére az állatok világnapjára, 2021. 06 30 270 9711 suhaj. Ezt a csoportot azért hoztuk létre mert az olx nem engedélyezett a kisállat, haszon állat eladás.

Csoport Szabályzata Szívesen Látunk Bárkitől Fotókat, Eredményeket, Hirdetéseket!

Az újfehértói fedeles lovarda területén kerül megrendezésre a kisállat börze minden hónap harmadik vasárnapján. 06 30 270 9711 suhaj. Börzénk nem csak a nézelődésre, vásárlásra ad lehetőséget, hanem, hogy első.

A Börzén Kiállított Állatok Egészségesek, Erről Állatorvosi Papírral Rendelkeznek Kiállítóink!

A salgótarjáni vásárcsarnok és piac területén rendezik meg havonta egy. Egzotikus állatok talált tárgyak osztálya szolgáltatás állatoknak tenyésztői kellékek akvarisztika a terrarisztika kutyáknak, macskáknak madarak részére egyéb tenyésztői kellékek növények. Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal.

Leave a Reply